Image

Tagrens med 20 års garanti

tagrens med 20 års garanti

En engangsløsning der holder

Der er rigtig mange gode argumenter, for at vælge en tagrens
  • En tagrens skal kun udføres 1 gang
  • Du løfter husets udseende og værdi
  • Du undgår i nogle tilfælde K1 på tilstandsrapporten
Vi garanterer at du er 100% algefri i 20 år hvis du samtidig får udført en årlig algebehandling igennem os.

Hvad koster en tagrens?

En tagrens indeholder både rens og imprægnering og koster fra 85 kr / m2. Priserne varierer i forhold til taghældningen er på dit hus. Jo højere taghældning des højere bliver prisen.

Sådan beregner du dit tagareal

Du kan bruge denne nemme måde til nogenlunde at beregne, hvor mange m2 tag du har. Formularen er kun vejledende og der tages ikke højde for udhæng.

Eksempel på beregning:
Hus med et grundareal på 100m2 og en taghældning på 30 grader
100 m2 x 1,3 = 130m2 (+udhæng)

Havde huset istedet en taghældning på 45 grader ville regnestykket se således ud.
100m2 x 1,45 = 145m2 (+udhæng)

Kan dit tag renses?

En tagrens er en mekanisk rens hvor der bruges helt almindelig vand uden tilsatte kemikalier. Da der bruges en del vand under processen er det vigtigt taget er tæt. Ellers kan vi ikke udføre tagrensen forsvarligt. De tage som har et understrøget tag eller et tæt undertag kan godt renses.

Hos Algekvit renser vi kun beton- og tegltage. Af hensyn til vores medarbejdere renser vi ikke tagplader der kan indeholde asbest.

En tagrens sviner en hel del. Derfor er det en god ide at rydde havemøbler og andet væk. Gerne i en 4-5 meters afstand fra huset. Det samme gælder også for biler, cykler og andre kørertøjer. Det vil derfor være en fordel, hvis du er hjemme når tagrensen skal udføres.

Dine tagrender vil også blive godt fyldt op med skidt fra taget. Dem kan vi tilbyde at rense for dig mod ekstra betaling.