Om os

Peter Hellmuth
Publiseret d. 7. februar 2024

Vi har et ønske om at hjælpe dig med at finde de absolut bedste fagfolk og håndværkere på markedet. Vi kender til udfordringen med at finde pålidelige håndværkere til en fair pris, og netop derfor har vi samlet dem alle ét sted.

Det laver vi

Vi publicerer informative artikler om alt fra specifikke byggetjenester til DIY-projektbeskrivelser, baseret på vores egen erfaring. Alle vores artikler er faktatjekket af professionelle fagfolk.

Vores mission

Vores mål er at skabe en forbindelse mellem initiativrige husejere og topkvalificerede fagfolk og håndværkere, med henblik på at forbedre hjem, optimere håndværkerfirmaer og berige liv.

At finde en dygtig fagperson eller håndværker bør være enkelt og ligetil. Alle vores artikler og DIY-guider er skabt med dette mål for øje.

Sådan tjener vi penge

Vi er en forretning, og for at dække vores driftsomkostninger og betale løn til vores team, benytter vi henvisningslinks. Når du klikker på vores links og bestiller en service, kan vi tjene en kommission.

Disse henvisningslinks medfører ingen ekstra omkostninger for dig.

De informerer blot det pågældende firma om, at du blev henvist fra os. Disse henvisningslinks støtter os økonomisk og gør det muligt for os at fortsætte med at skabe informative artikler til dig.

Affiliate links og relationer Vi er en del af forskellige henvisningslinksprogrammer, inklusive e-handelsplatforme, 3. parts netværk som Adservice, samt direkte aftaler med udbydere.

Ofte findes der flere henvisningsprogrammer for den samme service. Vi vælger vores programmer baseret på, hvor vi mener, vores læsere får den bedste service, samt ud fra kommissionsraten.

PartnerAds ansvarsfraskrivelse

Vi er med i PartnerAds affiliate program, designet til at give os mulighed for at tjene penge ved at linke til PartnerAds.dk og associerede sider.

Adtraction ansvarsfraskrivelse

Vi er med i Adtraction affiliate program, designet til at give os mulighed for at tjene penge ved at linke til Adtraction.dk og associerede sider.

Kontakt

Ønsker du at kontakte os? Send venligst en mail til:

kontakt@bestil-algebehandling.dk

CVR: 37180238

Sidst opdateret d. 7. februar 2024

3 gratis og uforpligtende tilbud, som 400.000 andre danskere.

Få gratis rådgivning og modtag 3 tilbud ved at udfylde formularen hos vores anbefalede samarbejdspartner, 3byggetilbud.dk.
Hurtigt svar i hele landet.
4,6 stjerner på Trustpilot.
100% uforpligtende og gratis rådgivning.
3byggetilbud
Få 3 uforpligtende tilbud