Algefjerner

Det kan ikke altid betale sig selv at fjerne algerne

Der er mange projekter, hvor det kan betale sig, at gøre tingene selv. Selvfølgelig forudsat, at man har den rigtige know-how. At fjerne alger er som regel ikke en af de steder, hvor det kan betale sig selv at gøre det.

Algefjerner udført af en professionel

På større arealer som f.eks et tag eller en terrasse vil det faktisk være billigere for dig at hyre en professionel algefjerner, fremfor at du selv giver dig i kast med opgaven.

Typisk har en algebehandlingsvirksomhed adgang til nogle specielle produkter til algebehandling. Enten produkter de selv har udviklet eller produkter som kun sælges til erhverv. Den type af produkter er langt mere effektive en mange af de gængse supermarkeds algefjerner. Det samme gør sige gældende mht. udstyret. Her skal du også have fat i teleskopstænger til taget osv.

Med en professionel algebehandling er du garanteret virkning. Giver du dig selv i kast med projektet, kan du hurtigt komme til at spilde tiden uden virkning af dit hårde arbejde.

Vi anbefaler Algefri-N algefjerner

Hvis du har mindre områder, kan du nemt selv give dig i kast med at fjerne algerne. Vi anbefaler produktet Algefri N, som blandt andet kan købes hos Eliterens. Produktet er miljøvenligt og koster omkring 100,- inkl. moms i de fleste butikker.

Det bedste tidspunkt at fjerne alger på
Alger vokser hele året og kan også bekæmpes hele året. Dog anbefaler vi, at du tager kampen op mod algerne i foråret eller om sommeren. Her regner det mindre og temperaturen er rigtig god, når du vil algerne til livs.

Kig på vejrudsigten inden du går igang

Det er ikke en god ide, at algebehandle i regnvejr. Algefjerneren skal have tid til, at virke på algerne inden den skylles af. Her taler vi mindste 1-2 timer men meget gerne længere. Du skal også være varsom med, at sprøjte mod alger i blæsevejr. Algefjerneren beskadiger de blomster og planter, som den kommer i kontakt med.